În casa campionului paralimpic Oscar Pistorius, s-au găsit stimulente sexuale

155
În casa campionului paralimpic Oscar Pistorius, s-au găsit stimulente sexuale - oscarpistorius3-1361719666.jpg
Produsele găsite la domiciliul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic acuzat că și-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiților, ar fi substanțe destinate stimulării sexuale, a scris, duminică, publicația City Press, citată de AFP.
Anchetatorul Hilton Botha, care între timp nu se mai ocupă de acest caz, anunțase miercuri în fața tribunalului din Pretoria că echipa sa a găsit "două cutii de testosteron" și seringi în casa lui Pistorius.

Avocatul apărării Barry Roux a spus că este vorba de "un remediu pe bază de plante".

Medicul sportiv Jon Patricios a explicat pentru City Press că produsul administrat prin injectare este format din bucăți de inimă și testicule de animale, plante și vitamine și este folosit în general pentru a combate eșecurile sexuale. Patricios a mai spus că produsul nu este recomandat sportivilor, deoarece acesta poate crește nivelul de testosteron.

Produsele confiscate de la casa lui Oscar Pistorius au fost trimise pentru analize la laboratorul antidoping de la Bloemfontein, iar parchetul a refuzat să comenteze până când nu se vor afla rezultatele.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauțiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în fața tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împușcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african și prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM și a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0947 secunde