În Rusia se comercializează iPhone-uri gravate cu chipurile lui Putin și Trump

100
În Rusia se comercializează iPhone-uri gravate cu chipurile lui Putin și Trump - putin-1485880035.jpg

Articole recomandate

Un magazin din Rusia vinde iPhone-uri la care logoul Apple a fost înlocuit cu chipurile președintelui rus, Vladimir Putin, și al președintelui american, Donald Trump, scrie News.ro.



Caviar, firmă rusească specializată în produse de lux, sesizând probabil oportunitatea pe care aparenta prietenie Trup - Putin o aduce, vinde în Rusia modele de iPhone 7 care au gravate pe spate chipurile celor doi lideri.

Cele două modele, Supremo Trump și Supremo Putin, sunt placate cu aur pe spate și gravate cu portretele lui Trump și Putin.

Atât Supremo Trump, cât și Supremo Putin sunt disponibile în versiunea de 32 GB și au prețuri pe măsură. Cele două telefoane costă 3.313 dolari fiecare. Alternativ, fani înrăiți ai celor doi președinți le pot achiziționa împreună pentru 6.650 de dolari.

Cei de la Caviar nu sunt la prima ispravă de acest gen, având o listă lungă de iPhone-uri cu chipul lui Putin gravat pe spate. Este, însă, pentru prima dată când este vizat alt personaj în afară de președintele Rusiei.

Deși nu au fost făcute publice cifre privind vânzările, ținând cont că aceste telefoane se comercializează de mai mulți ani, probabil există o piață bună în Rusia pentru ele. Cele două noi modele s-ar putea bucura de succes pe piața din Rusia, presupunând că nici Apple și nici Trump nu vor avea ceva împotrivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9958 secunde