INCENDIU DEVASTATOR ÎN MALL! Circa 36 de persoane au fost găsite printre resturile arse

1405
INCENDIU DEVASTATOR ÎN MALL! Circa 36 de persoane au fost găsite printre resturile arse - incendiumallfilipine38300200-1514214844.jpg

Articole recomandate

Corpurile a "circa 36 de persoane" au fost găsite în centrul comercial distrus de un incendiu sâmbătă în orașul Davao, în sudul Filipinelor, a anunțat luni un oficial al serviciilor de pompieri.

Șeful local al serviciilor de pompieri, Wilberto Rico Neil Kwan Tiu, le-a spus rudelor persoanelor dispărute după incendiu că a numărat personal "aproximativ 36 de cadavre" în clădirea NCCC Mall din Davao. Un alt corp neidentificat a fost descoperit duminică, relatează AFP.

Incendiul a cuprins sâmbătă dimineața imobilul înalt de patru etaje, mai mulți oameni rămânând blocați înăuntru, inclusiv într-un call center aflat la ultimul etaj, a afirmat un ofițer de poliție.

"Focul a afectat etajul al treilea, care adăpostea produse precum textile, mobilier din lemn și bunuri din plastic, astfel încât flăcările s-au răspândit rapid iar stingerea incendiului a necesitat mult timp", a indicat acesta, potrivit Agerpres.

Președintele filipinez, Rodrigo Duterte, care a fost primarul orașului Davao timp de aproape două decenii, s-a dus la centrul comercial sâmbătă seara pentru a consola rudele victimelor.

Davao, situat la aproximativ 1.000 km de Manila, este cel mai mare oraș din sudul Filipinelor.

Tragedia s-a petrecut în timp ce aproape 200 de oameni au murit iar 70.000 au fost strămutate în cursul trecerii furtunii tropicale Tembin, care afectează de vineri sudul Filipinelor, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.877 secunde