Incendiu în apropiere de centrala de la Cernobîl. Sute de pompieri s-au luptat cu flăcările

385
1
Incendiu în apropiere de centrala de la Cernobîl. Sute de pompieri s-au luptat cu flăcările - incendiupompieribucurestifmro2-1430302932.jpg

Articole recomandate

Incendiul de vegetație care a izbucnit în Ucraina în apropierea centralei de la Cernobîl, scena celui mai mare dezastru nuclear civil în 1986, este 'sub control', au anunțat responsabili ai Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență de la Kiev, potrivit AFP.


'La ora locală 06.00 (03.00 GMT), frontul de foc a fost restrâns și oprit. Situația este sub control. Lucrările de stingere a focului continuă', a indicat acest serviciu într-un comunicat.

Incendiul, declanșat marți, s-a propagat pe o suprafață de aproape 320 de hectare, potrivit serviciului citat. Un număr de 305 de persoane au fost mobilizate în lupta cu flăcările, plus zeci de autospeciale, trei avioane și două elicoptere.

Autoritățile ucrainene au încercat încă de marți să asigure că situația este sub control și că nu prezintă niciun pericol, anunță realitatea.net.



Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9814 secunde