Incendiu pe autostradă! 20 de mașini distruse!

772
1
Incendiu pe autostradă! 20 de mașini distruse! - images-1437207824.jpg

Articole recomandate

Un incendiu major a distrus douăzeci de vehicule pe autostrada ce leagă Los Angeles (California) de Las Vegas (Nevada), în vestul Statelor Unite, și a condus la închiderea acestui ax rutier frecventat, au anunțat autoritățile, informează AFP.



Incendiul, care a izbucnit în apropierea autostrăzii I-15, la nord de Los Angeles, a distrus de asemenea cel puțin cinci case și a avariat alte 10 vehicule, scrie Agerpres.

Autoritățile nu știau încă dacă incendiul a făcut victime. Unele mașini și camioane încă ardeau vineri seară, în timp ce circulația era complet blocată. Pompierii din comitatul San Bernardino au precizat că incendiul a devastat aproximativ 1.400 de hectare și amenința alte 50 de case.

Autostrada I-15 cu mai multe benzi este foarte aglomerată la sfârșit de săptămână de locuitorii din Los Angeles care merg la Las Vegas pentru a juca și petrece.

Autoritățile din California se tem de un record de incendii în acest an dacă seceta extremă persistă în acest stat, unde deja s-au înregistrat de la începutul lunii ianuarie peste 1.000 de incendii față de un an obișnuit, compleatează Agerpres.


Comentează știrea

costy
18 iulie 2015
afaceri

Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Incendiu pe insula Ovidiu
Duminică, 12 Iulie 2015
Stire din Eveniment : INCENDIU DEVASTATOR!
Pagina a fost generata in 0.5277 secunde