"INCIDENT CHIMIC" pe aeroport, soldat cu 26 de victime

251
Un aeroport situat la periferia orașului Londra a fost evacuat, vineri după-amiază, din cauza unei alerte de incendiu generată de un "incident chimic", anunță autoritățile britanice. 'Două acțiuni complete de verificare a aeroportului au fost efectuate în comun de către pompieri și echipaje de poliție', a anunțat serviciul de pompieri.

Mii de pasageri au fost evacuați pe pistele Aeroportului London City, situat în estul capitalei Marii Britanii. Numeroase echipaje de pompieri au sosit la aeroport după declanșarea alarmei de incendiu.

"Terminalul a fost evacuat conform procedurii de rutină; deocamdată, nu se cunoaște cauza declanșării alarmei. Pompierii sunt la fața locului și investighează. Este prematur să spunem ce s-a întâmplat", a transmis un purtător de cuvânt al Aeroportului London City.

Cel puțin două persoane au fost transportate la spital în urma evacuării, iar toate avioanele au fost blocate la sol.

"Echipele de ambulanță și unitatea pentru situații de risc au intervenit la incidentul de pe aeroportul London City. Am tratat 26 de persoane și am dus alte două persoane la spital", se arăta într-un comunicat al serviciului de ambulanță.

"Încă anchetăm cauza exactă, care a dus la activarea alarmei de incendiu, iar pompierii au intervenit la fața locului pentru a participa la operațiune. Nu suntem în poziția de a prezenta o oră exactă a declanșării alarmei până ce investigația nu este finalizată", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului London City.

Accesul pasagerilor în clădirea evacuată nu a fost permis, iar aceștia s-au adunat într-o parcare din apropiere, scrie romaniatv.net

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2117 secunde