Incident înfiorător. Un bărbat și o fetiță, zdrobiți de un avion care a aterizat forțat

204
Incident înfiorător. Un bărbat și o fetiță, zdrobiți de un avion care a aterizat forțat - tragedieaviatica2morti-1501762829.jpg

Articole recomandate

Un avion de mici dimensiuni a făcut o aterizare forțată pe o plajă de lângă Lisabona, miercuri, iar un bărbat și o fetiță de opt ani au fost uciși, după ce aeronava a aterizat peste ei.

Martorii spun că turiștii aflați la plajă nu au auzit avionul decât în ultima clipă, înainte ca acesta să aterizeze pe nisipul de la Sao Joao da Caparica, o plajă situată la aproximativ 20 kilometri de Lisabona, relatează The Guardian.

"Totul s-a întâmplat foarte repede, nu aveai nicio șansă să te pregătești, să fugi", a povestit un bărbat care se juca pe plajă cu fiul său și a văzut momentul aterizării forțate.

Unii dintre cei care au văzut din timp avionul apropiindu-se au sărit în apă, pentru a nu fi loviți de aparatul de zbor. În aterizare, un bărbat și o fetiță de opt ani au fost uciși, iar martorii au vrut să îi linșeze pe piloți.

"Primele momente au fost foarte tensionate. Oamenii au vrut să îl atace pe pilot, au început să țipe la el și să îi strige că e un criminal. Toată lumea era dezgustată", a povestit un martor.

Poliția a intervenit la scurt timp și i-a escortat pe piloți departe de mulțimea furioasă.

Autoritatea Națională Maritimă din Portugalia a declarat că avionul, un Cesna de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau două persoane - pilotul și copilotul - a coborât în dezechilibru și a trecut peste cele două victime.

Fetița decedată se afla la plajă alături de părinții ei, care au scăpat nevătămați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde