Individul care a violat două minore a susținut în fața procurorilor că fetele au fost de acord cu actul sexual

139
Individul care a violat două minore a susținut în fața procurorilor că fetele au fost de acord cu actul sexual - viol-1668442557.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul acuzat că a răpit și violat două surori, de zece și 12 ani, a fost arestat. El a susținut în fața procurorilor că fetele ar fi fost de acord, potrivit Stirileprotv


Numai că probele îl contrazic: medicul legist a constatat agresiunile. În plus, trauma victimelor este profundă, spun psihologii. Individul a mai fost închis, după ce a violat tot o minoră.

Individul se împrietenise cu familia celor fetelor în urmă cu două săptămâni

Constantin Zapan s-a împrietenit cu familia celor două fetițe de câteva săptămâni. Mama și partenerul ei, care nu este și tatăl fetelor, spun că, vineri seară, individul le-a cerut să le lase pe copile cu el, la un grătar.


Claudiu Sandu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov: „În fața procurorilor și organelor de poliție a recunoscut faptele. A încercat să acrediteze ideea că aceste acte au fost cumva cu acordul victimelor, victimele având zece, 12 ani, și neavând, dovedit medico-legal, niciun fel de activitate de natură sexuală înaintea acestui episod”.

Mama a fost de acord ca, pentru siguranța lor, fetele să fie preluate de Direcția pentru Protecția Copiilor, unde copilele au început consilierea psihologică și terapia.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde