InfoCons, sfaturi pentru masa de Crăciun. Cum putem mânca sănătos şi inteligent

313
InfoCons, sfaturi pentru masa de Crăciun. Cum putem mânca sănătos şi inteligent - masa-1671905846.jpg

Articole de la același autor

De sărbători mâncarea ocupă un loc fruntaș în casa fiecărui român. Sorin Mierlea, președinte InfoCons, a explicat cum ne putem feri de alimentele pline cu aditivi periculoși din meniul de Sărbători. 


De Crăciun mesele se umplu cu de toate. În familie sau în drumeții, românii petrec așa cum știu mai bine. De la salata de boeuf până la fripturi și cozonaci, toate vor fi gustate din plin.

Dar mare atenție! Multe produse sunt preparate cu ingrediente din comerț, iar în graba de a le lua de pe raft poate că n-am mai citit chiar fiecare etichetă.

Sorin Mierlea, președinte InfoCons, a explicat cum ne putem feri de alimentele pline cu aditivi periculoși din meniul de Sărbători. 


"Când discutăm despre atenție, ar trebui să înțelegem că măcar pentru masa de Crăciun discutăm despre produse pe care le punem pentru cei dragi, pentru copii, nepoți, bunici, colegi, prieteni, familie.


Și atunci măcar acum ar trebui să fim mai atenți și mai responsabili, mai ales la acele produse cumpărate online, gata preparate, cumpărate din diferite hipermarket-uri, supermarket-uri.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2996 secunde