Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

122
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști - politistrutiera-1631456354.jpg
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, în județul Constanța. 


La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Baba Novac din muncipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, în localitatea Băltăgești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 07.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a consumului de substanțe psihoactive.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul DrugTest, primul indicând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de-al doilea faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihotrope, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, în timp ce se afla sub influența consumului de substanțe psihoactive, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul DrugTest, reieșind că se afla sub influența substanțelor psihotrope, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.243 secunde