Interdicție de circulație în orașul Kozlodui, din Bulgaria

159
Interdicție de circulație în orașul Kozlodui, din Bulgaria - interdictie-1584542697.jpg

Articole recomandate

Orașul bulgar Kozlodui, unde se află singura centrală nucleară din Bulgaria, a impus, ieri, o interdicție de circulație pe timpul nopții, în cadrul eforturilor de limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus, informează Reuters.

Primarul localității, Marinela Nikolova, a semnat o dispoziție care le interzice rezidenților și vizitatorilor să părăsească locuințele sau hotelurile în intervalul orar 22.00 - 06.00. Excepții se aplică persoanelor cu urgențe medicale și lucrătorilor în schimburi.

Bulgaria a anunțat, marți, că numărul cazurilor confirmate de Covid-19 a urcat la 81.

"Fiecare municipalitate are autonomia de a introduce măsuri suplimentare în timpul stării de urgență și există un obiectiv strategic pe teritoriul nostru (n.r. - centrala nucleară de la Kozlodui), așa că trebuie să fim stricți și să nu facem compromisuri", a adăugat Nikolova.

De asemenea, Bulgaria a decis, marți, închiderea pentru două săptămâni a stațiunii de schi Bansko. Localnicii nu au voie să iasă pe străzi, cu excepția cazurilor când merg la magazine alimentare, farmacii, bănci și stații de carburant. De asemenea, nicio persoană nu poate părăsi localitatea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4001 secunde