Intrare gratuită, de ziua Orașului Oradea, la obiectivele turistice

128
Intrare gratuită, de ziua Orașului Oradea, la obiectivele turistice - oradea-1633961551.jpg
Ziua oraşului Oradea, 12 octombrie, va fi marcată, marţi, în reţeaua Oradea Heritage, adică în toate obiectivele turistice ale municipiului aflate în administrarea Fundaţiei de Promovare a Monumentelor, prin intrarea gratuită a tuturor vizitatorilor.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Oradea, este vorba despre Casa Darvas - La Roche (Muzeul Art Nouveau), Turnul Primăriei, Sinagoga Neologă Sion şi Sinagoga Ortodoxă Aachvas Rein.

Potrivit Agerpres, după doi ani în care a fost închis ca urmare a lucrărilor de reabilitare, Turnul Primăriei îşi deschide porţile, marţi, începând cu ora 10.00. Cu această ocazie, va fi prezentată o expoziţie cu obiective organizată de Oradea Heritage în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana". Totodată, simezele Turnului Primăriei vor prezenta imagini foto în cadrul expoziţiei "Oradea fermecătoare", organizată în parteneriat cu clubul Expo Foto Art.

"Dată fiind situaţia pandemică actuală, accesul în obiectivele turistice se va face în conformitate cu normele sanitare în vigoare, limita maximă admisă în interior fiind de 20 de persoane", se mai precizează în comunicat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2275 secunde