Invitație de nuntă neobișnuită. Ce au scris mirii pe aceasta: „Vă invităm să vă achitați obligațiile”

378
Invitație de nuntă neobișnuită. Ce au scris mirii pe aceasta: „Vă invităm să vă achitați obligațiile” - nunta-1673625265.jpg

Articole de la același autor

Daniela și Florin și-au anunțat nunta într-un mod foarte comic. Mirii au făcut o invitație de nuntă plină de umor și foarte greu de refuzat, potrivit RomâniaTV


Mirii au trimis o invitație de nuntă de-a dreptul uimitoare. Pentru că mulți evită să meargă la nunți din cauza prețurilor tot mai mari, cuplul a recurs la o soluție inedită de a-i chema pe apropiați la fericitul eveniment.


Aceștia au făcut glume la adresa părinților, dar și a nașilor.


„Cu greu, că abia-abia m-a cerut, noi, Daniela și Florin, vă invităm să vă achitați obșligațiile cei la care am fost, cei care n-aveți obligații, o să aveți și voi copii, deci noi zicem să veniți.

Să nu băgați scuza că plecați în concediu sau că v-am anunțat din scurt, că invitația asta ați primit-o cu un an înainte. Deci nunta este pe 22 aprilie 2023.


Alături de noi vor fi părinții noștri (care își cheamă toate neamurile care sunt datoare de la nunta lor din 1900 toamna), dar și nașii. Ei ne vor fi părinți spirituali fiindcă sunt cam coate-rupte. Abia a vrut să-mi ia nașa un amărât de voal.

Cununia religioasă va avea loc la biserica X (pentru că nașul a zis că nu ne plătește mofturile să le facem la catedrală), la ora 15.00”, scrie pe neobișnuita invitație de nuntă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7548 secunde