Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia, după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii

460
2
Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia, după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii - ioana3-1666197146.jpg

Articole de la același autor

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu a felicitat-o recent pe Delia Matache, după ce artista a explicat care sunt motivele reale pentru care a ales să nu facă copii.


Deşi este căsătorită de 10 ani cu afaceristul Răzvan Munteanu, Delia le-a explicat fanilor săi că nu are de gând să facă copil în viitorul apropiat.

Ioana Dichiseanu: "Vad ca tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei"
În primul rand, mi se pare normal ca fiecare sa facă ce își dorește cu viata sa , atâta timp cât nu lezează viata altcuiva prin acest lucru. În al doilea rand, țin sa o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile sa se ocupe de un copil. Atenție! Sa se OCUPE DE UN COPIL! De crescut sau de născut este ușor, dar sa educi și ai grija de toate aspectele formarii unui copil ( fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât sa aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune sociala, cred ca e mai de apreciat un om care e conștient ca nu are calitatea de a fi părinte. Asa ca mie mi se pare foarte asumata Delia și... bravo ei.






Comentează știrea

lavinia
20 octombrie 2022
Delia Prostache

Este alegerea ei sa nu faca copii , dar vrajala ca suntem prea multi pe planeta si de aceea nu face copii este penibila ca si ea .O stire de toata jena.

PreaMulti
20 octombrie 2022
Populatie

Asta e societatea noastra democratica, atita vreme cit nu esti in dezacord cu legea este in regula.(moral e alta discutie). Fiecare cum il ajuta capul. Prin absurd daca iti pasa si de cresterea demografia, tabloul ar fi asa: [1] e pe minus, [2] la egalitare, [3+] crestere demografica. Pe [0] , am precizat, pe zar e si ceva bine chiar f. bine dar ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5434 secunde