Irak: Zeci de teroriști ISIS au murit otrăviți la masa de Ramadan

467
1
Irak: Zeci de teroriști ISIS au murit otrăviți la masa de Ramadan - teroris-1436371825.jpg

Articole recomandate

 Zeci de militanți ai Statului Islamic au murit după ce au fost otrăviți la o masă de Ramadan, în Mosul, Irak.

145 de persoane au participat la "iftar" (masa după apusul soarelui), iar 45 dintre aceștia au murit după încheierea ospățului, scrie B1.ro, fără a preciza însă dacă aceștia au fost otrăviți intenționat.

Orașul irakian Mosul a fost cucerit anul trecut de teroriștii ISIS.

Zeci de soldați teroriști ar fi murit în circumstanțe asemănătoare în noiembrie 2014, când gruparea rebelă Armata de Eliberare Siriană s-a strecurat în tabăra lor (unde ar fi fost staționați 1.200 de teroriști), prefăcându-se bucătari și otrăvindu-le prânzul.

În timpul Ramadamului, extremiștii Statului Islamic au dat publicității imagini în care sunt arătați cum se așează în fața unor mese opulente. Între timp, locuitorii din zonele cucerite de ei flămânzesc, mai scrie sursa citată.

Comentează știrea

adi
9 iulie 2015
anunt

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti INFO la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6739 secunde