Iran anunță arestarea unui grup de spionaj terorist legat de Mosad

106
Iran anunță arestarea unui grup de spionaj terorist legat de Mosad - irananunt-1658653541.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile iraniene au anunţat că au destructurat o reţea teroristă legată de serviciul de informaţii externe al Israelului, Mosad, care plănuia atacuri vizând situri sensibile din Iran, a anunţat sâmbătă agenţia oficială de presa Irna.

„Mai mulţi membri ai unui grup de spionaj terorist legat de Mosad au fost arestaţi”, a raportat agenţia Irna, citând un comunicat al Ministerului iranian de informaţii, care nu oferă detalii despre numărul sau naţionalitatea lor. Se precizează, însă, că suspecţii au intrat în Iran prin Kurdistan, în nordul Irakului.

„Ei intenţionau să desfăşoare acte de sabotaj şi operaţiuni teroriste fără precedent împotriva unor zone sensibile şi ţinte prestabilite, folosind echipamente operaţionale de înaltă performanţă şi cei mai puternici explozivi”, se mai arată în comunicat, fără mai multe detalii despre ţintele în cauză.

„Armele, explozivii şi echipamentele lor au fost, de asemenea, confiscate integral”, potrivit Irna, preluată de AFP și Agerpres.

Iranul a anunţat deja de mai multe ori arestarea unor agenţi lucrând pentru serviciile de informaţii din ţări străine, în special pentru inamicul său jurat, Israelul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2931 secunde