Italia se află sub cod portocaliu de furtuni. Genova, devastată de o tornadă. OAMENI MORȚI!

428
Italia se află sub cod portocaliu de furtuni. Genova, devastată de o tornadă. OAMENI MORȚI! - h53977416e1540798412111-1540798905.jpg

Articole recomandate

Vreme rea i-a luat prin surprindere pe italienii obișnuiți ca luna octombrie să fie călduroasă. Aproape toată țara se află sub cod roșu portocaliu de furtuni, iar Genova a fost lovită de o tornadă, scrie libertatea.ro


Ploile torențiale și rafalele de vânt care au depășit 100 de kilometri la oră au provocat în acest an pagube de 600 de milioane de euro agriculturii italiene, potrivit Digi24.ro.

Școlile în Roma sunt luni închise după ce vântul puternic a creat mai multe probleme, în nordul Italiei ploile au umflat râurile cauzând inundații cum nu au mai fost de jumătate de secol, la Veneția se așteaptă o creștere a mării de peste 40 centimetri, iar Genova a fost devastată de o tornadă.


În orașul Crotone, din cauza furtunii, patru bărbați au fost uciși după ce o grămadă de pământ și noroi a căzut pe ei în timp ce lucrau la o conductă de canalizare.


Autoritățile au avertizat populația să nu iasă din case după ce vijelia a distrus mașini, a smuls copacii și a desprins bucăți din acoperișuri și clădiri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7962 secunde