Jachete bărbătești - află care sunt croielile care vor fi în tendințe iarna aceasta

99

Articole recomandate

Sezonul răcoros își face simțită prezența din ce în ce mai tare. Este timpul să pui deoparte garderoba de vară și să treci la pulovere, bocanci și jachete bărbătești mai groase, vibrante și elegante. O jachetă pentru bărbați nu te va menține doar călduros, ci îți va defini întregul look de iarnă. Urmărește tendințele în modă și actualizează-ți garderoba cu noi croieli în vogă.

Ce fel de jachete bărbătești să alegi pentru un stil casual, relaxat?

Jachetele bărbătești sunt o piesă vestimentară esențială iarna aceasta. Indiferent că optezi să porți un articol casual sau elegant, o haină bună de iarnă reprezintă cea mai bună alegere contra frigului, și desigur, pentru a te menține stilat.

Una dintre jachetele ce nu trebuie să îți lipsească din garderoba de iarnă, este jacheta de tip parka. O jachetă parka este o opțiune de îmbrăcăminte exterioară excelentă pentru anotimpul rece. Este o piesă versatilă care poate fi purtată atât în zilele cu vânt de toamnă, cât și în cele friguroase de iarnă. În zilele mai calde, poți asorta o jachetă de parka ușoară cu pantaloni și adidași pentru un look distractiv.
 

Când vremea se răcește, inspiră-te pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/geci-si-paltoane, alege un model simplu sau accesorizat, negru sau bleumarin, care să îți insufle acel ceva special și suprapune jacheta parka peste puloverul tău preferat.

Jacheta bomber este o croială clasică, care este încă incredibil de populară și astăzi. O astfel de jachetă este o piesă de stratificare excelentă datorită versatilității sale. O poți purta peste o cămașă pentru un look casual, o poți asorta cu blugi pentru o atmosferă relaxată sau o poți arunca peste un sacou pentru o ocazie formală. Jacheta bomber este o piesă atemporală care nu se va demoda niciodată.


Jachetele din piele cu căptușeală sunt cunoscute pentru că sunt durabile și confortabile. Există diferite tipuri de jachete din piele din care poți alege. Caută o jachetă din piele care este moale și suplă. Dacă preferi un aspect mai robust, ia în considerare achiziționarea unei jachete din piele stil ramones. Combină jacheta cu o pereche de bocanci inspirați din colecția https://answear.ro/k/barbati/incaltaminte/ghete și creează outfituri călduroase și echilibrate.

Paltoane elegante, din lână, pentru outfituri călduroase. Ce să alegi?


Paltoanele din lână sunt perfecte pentru toamnă și iarnă. Le poți purta pe tot parcursul sezonului rece. Optează pentru o haină de lână clasică de culoare camel sau încercă o nuanță mai deschisă de gri, albastru sau cafeniu. Paltoanele funcționează bine atât alături de piese mai casual, pentru un look relaxat, cât și cu costume, pentru o ținută clasică, atemporală.

Jachetele din denim sunt o altă modalitate elegantă de a adăuga un plus de eleganță garderobei tale. Asortează o jachetă din denim cu blugi skinny în nuanță închisă pentru un look cool și îndrăzneț. Adaugă câteva accesorii, cum ar fi o eșarfă sau o pălărie, pentru a completa look-ul.


Dacă nu ești convins ce fel de stil ți se potrivește, lasă-te ghidat pe https://verdict.ro/ce-tipuri-de-geci-sunt-potrivite-cu-stilul-tau-746490 pentru a afla ce te avantajează. Indiferent de stilul care te reprezintă și de jachetele bărbătești alese, apelează la stratificare. Stratificarea este o modalitate excelentă de a te menține călduros pe vreme rece. Pune un pulover cu guler rotund peste o cămașă cu nasturi din bumbac pentru un look elegant, dar casual. Încearcă să adaugi un cardigan sau o vestă din fleece pentru a crea un look stratificat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6169 secunde