Jill Biden vine în România în această săptămână! Se va întâlni cu refugiații ucraineni

85
Jill Biden vine în România în această săptămână! Se va întâlni cu refugiații ucraineni - jillbiden-1651504223.jpg

Articole de la același autor

La data de 6 mai, soția președintelui Joe Biden se va întâlni cu membri ai serviciului militar american la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din România, înainte de a se deplasa la București pentru a se întâlni cu oficiali ai guvernului român, cu personalul ambasadei SUA, cu lucrători din domeniul ajutorului umanitar și cu profesori care lucrează cu copii ucraineni strămutați.

Călătoria mai include opriri în orașele slovace Bratislava, Kosice și Vysne Nemecke, unde Jill Biden se va întâlni cu oficiali guvernamentali, refugiați și lucrători umanitari, a precizat biroul său.


Vizita lui Jill Biden este cea mai recentă manifestare de sprijin din partea unor oficiali importanți ai SUA pentru Ucraina și țările vecine care ajută refugiații ucraineni.


Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, s-a întâlnit duminică cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în timpul unei vizite neanunțate la Kiev. Jill Biden a fost, de asemenea, implicată îndeaproape.

În martie, ea și omologul său polonez, Agata Kornhauser-Duda, au colaborat pentru a accelera ajutorul medical în prima linie a crizei refugiaților declanșată de invazia Rusiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4677 secunde