JO2016: Peste 30 de tone de pește mort îndepărtate din baza olimpică de canotaj de la Rio

109
1
JO2016: Peste 30 de tone de pește mort îndepărtate din baza olimpică de canotaj de la Rio - imageresize1-1429177296.jpg

Articole recomandate

Circa 32 tone de pește mort au fost îndepărtate din laguna braziliană unde se află baza olimpică de canotaj care va găzdui întreceri la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, relatează Reuters.


Peste 60 de persoane de la departamentul de salubritate au lucrat zilnic de miercurea trecută pentru a îndepărta peștele, care a ajuns și pe țărm. Specialiștii nu au ajuns la o concluzie unanimă privind cauza morții peștilor, ipotezele fiind o scădere bruscă a temperaturii apei sau poluarea apei.

Fenomenul din laguna Rodrigo de Freitas nu este însă neobișnuit, tone de pește mort apărând la intervale regulate de peste un deceniu. Calitatea apei a fost o preocupare majoră pentru organizatori. Guvernul de la Rio de Janeiro a promis reducerea deversărilor din canalizări cu 80%, dar obiectivul stabilit nu a fost încă atins, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1022 secunde