Joe Biden a anunţat când începe războiul. Mai mulți oficiali americani au confirmat informația

441
Joe Biden a anunţat când începe războiul. Mai mulți oficiali americani au confirmat informația - tankst72thecaucasus3418990073760-1644656434.jpg
Joe Biden a anunţat când începe războiul. Președintele american Joe Biden a declarat în timpul discuțiilor de vineri seara cu aliații, prin videoconferință, că Rusia ar putea ataca Ucraina pe 16 februarie, scrie Politico, citând surse de la Washington.

Potrivit Washingtonului, invazia Rusiei va începe cu un atac cibernetic și o serie de atacuri cu rachete. „În timpul apelului de o oră, președintele Joe Biden le-a spus liderilor occidentali data de 16 februarie”, relatează Politico. Mai mulți oficiali americani au confirmat această informație.

Anterior, Bloomberg anunţa că Rusia ar putea invada Ucraina încă din 15 februarie. Surse media spun că atacul va începe cu o provocare în Donbass. De asemenea, consilierul prezidențial american Jake Sullivan a spus că Rusia ar putea invada Ucraina înainte de încheierea Jocurilor Olimpice de la Beijing, a căror ceremonie de închidere va avea loc pe 20 februarie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2807 secunde