Joe Biden a clarificat că nu susține schimbarea lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei

71
Joe Biden a clarificat că nu susține schimbarea lui Vladimir Putin de la conducerea Rusiei - bidenclarificare-1648474770.jpg

Articole de la același autor

La o zi după ce afirmase că Vladimir Putin nu poate rămâne la putere, preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat duminică presei că nu doreşte o schimbare de regim în Rusia, transmite dpa.

La ieşirea de la slujba de la biserica din Washington unde mersese, înainte de a urca în maşină, Biden a fost întrebat de un reporter din grupul care îl urmărea dacă vrea ca Putin să fie răsturnat. Răspunsul a fost nu, transmite Agerpres.

Sâmbătă, Biden susţinuse că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu poate rămâne la putere - o declaraţie care a fost interpretată ca o schimbare de direcţie a politicii externe americane.

Casa Albă a încercat ulterior să explice că nu a fost vorba de un apel direct la răsturnarea de la putere a lui Putin şi că Biden a vrut de fapt să spună că liderul de la Kremlin nu poate fi lăsat să îşi exercite puterea asupra ţărilor vecine sau a regiunii.

Preşedinţia Rusiei a criticat, sâmbătă seară, afirmaţiile făcute în capitala Poloniei de preşedintele SUA, subliniind că nu decide liderul de la Washington cine conduce Rusia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4073 secunde