Joe Biden: „Cred că Putin va intra în Ucraina. Trebuie să facă o mișcare”

146
Joe Biden: „Cred că Putin va intra în Ucraina. Trebuie să facă o mișcare” - biden-1642705804.jpg

Articole de la același autor

Președintele Joe Biden a prezis miercuri o invazie rusească în Ucraina, spunând că Vladimir Putin trebuie să facă ceva, în contextul comasării a peste 127.000 de soldați la granița ucraineană. „Încearcă să își găsească locul în lume, între Occident și China”, a mai spus președintele SUA, despre omologul său.

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței de presă de la Casa Albă, care marchează un an de mandat. Întrebat despre intențiile lui Vladimir Putin, Biden a declarat:

„Nu sunt atât de convins că știe ce vrea să facă, bănuiesc că va ataca, trebuie să facă ceva”. Joe Biden a sugerat că o incursiune minoră ar provoca un răspuns mai mic decât o invazie la scară largă a țării, transmite CNN.

„Încearcă să-și găsească locul în lume între China și Occident”, a spus Biden.

Predicția lui Biden privind o invazie este cea mai fermă recunoaștere de până acum că Statele Unite au convingerea că Putin va ataca Ucraina.

După ce a vorbit cu Putin de două ori luna trecută, Biden a spus că este de părere că omologul său a înțeles bine sancțiunile economice pe care Occidentul se pregătește să le impună.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde