Joe Biden, etichetat drept "imbecil" după ce l-a criticat pe Kim Jong-Un

286
Joe Biden, etichetat drept

Articole recomandate

Agenția oficială de presă nord-coreeană KCNA l-a atacat dur, ieri, pe fostul vicepreședinte democrat Joe Biden, etichetându-l drept "imbecil" și "nebun cu IQ scăzut", după criticile lansate de către acesta la adresa liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un, informează AFP. 


Joe Biden, care a fost timp de două mandate vicepreședinte în perioada președinției lui Barack Obama, se află în campanie de când a anunțat luna trecută că va concura la învestitura democrată pentru alegerile prezidențiale din 2020. 
Se pare că unele dintre remarcile fostului vicepreședinte american a iritat într-atât de mult Phenianul, încât organul principal de propagandă nord-coreean a difuzat, ieri, o reacție fără nuanță. 


KCNA l-a acuzat, între altele, pe Biden de "calomnie la adresa conducerii supreme" nord-coreene, o formulă care se referă în general la Kim Jong-Un și a apreciat că fostul senator a devenit "iresponsabil și nebun, depășit de ambiția sa". "Ceea ce a spus el relevă sofismul unui imbecil lipsit de calitățile elementare ale unei ființe umane, fără a mai vorbi de un om politic", conform agenției de presă nord-coreene. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.488 secunde