Joe Biden, în vizită la o uzină de armament care fabrică rachete pentru Ucraina

235
Joe Biden, în vizită la o uzină de armament care fabrică rachete pentru Ucraina - bidenvizita-1651673877.jpg

Articole de la același autor

Dictatorii trebuie înfruntați, altfel vor continua să tot apară. Este mesajul transmis de președintele Joe Biden, aflat, marți, în vizită la o fabrică ce produce arme folosite inclusiv în războiul din Ucraina. Ținta discursului său a fost Vladimir Putin, pe care Biden l-a acuzat din nou de crime de război.


Președintele american Joe Biden a vizitat marți o fabrică din Troy, statul Alabama, unde producătorul de armament Lockheed Martin produce rachete antitanc Javelin, care se numără printre armele pe care America le furnizează Ucrainei pentru a ține piept rușilor.

„Vedem la știri în fiecare zi atrocitățile și crimele de război comise în Ucraina de soldații ruși sub comanda lui Vladimir Putin. Voi (angajații Lockheed Martin, n.red.) îi ajutați pe ucraineni să se apere și, sincer să fiu, ei fac de râs armata rusă. Această luptă nu va fi ieftină, dar ar fi mai scump să cedăm în fața agresiunii. Istoria ne-a demonstrat că, dacă nu-i înfrunți pe dictatori, ei vor continua să apară. Apetitul lor pentru putere continuă să crească. Există o luptă continuă între autocrație și democrație. Xi Jinping (președintele Chinei - n.r.) spune că democrațiile nu pot fi un sistem durabil în secolul XXI. Dar nu este așa, pentru că altfel s-ar schimba întreaga lume”, a declarat Joe Biden.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6088 secunde