Justin Bieber şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate

268
Justin Bieber şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate - justin-bieber-1677767043.jpg

Articole de la același autor

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi-a anulat toate concertele pe care le mai avea programate în turneul său mondial „Justice” din cauza unor probleme de sănătate, informează BBC.

Starul pop, în vârstă de 29 de ani, a amânat de mai multe ori acel turneu mondial şi le-a dezvăluit fanilor săi în vara anului trecut că suferă de paralizie facială, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt (RHS).

În septembrie 2022, artistul a spus că doreşte să facă din sănătatea sa o prioritate. Pe pagina oficială de Twitter a turneului „Justice” a fost publicat un mesaj care precizează că posesorii de bilete vor fi despăgubiţi cu contravaloarea acestora.

În perioada următoare, starul canadian urma să susţină concerte în Statele Unite, Australia şi Europa, având programat şi un show la Manchester pe 4 martie 2023.

Turneul artistului a obţinut până în prezent încasări totale de peste 55 de milioane de dolari. Cel mai recent album de studio al cântăreţului canadian, un material discografic premiat cu Grammy şi care include colaborări cu Burna Boy, Chance the Rapper şi Khalid, s-a bucurat de mare succes, ajungând pe primul loc în topul din Statele Unite şi pe locul al doilea în topul din Marea Britanie în aprilie 2021.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.746 secunde