Kera Caliţa prezintă colecţiile secrete ascunse în locanta din Capitală

166
Kera Caliţa prezintă colecţiile secrete ascunse în locanta din Capitală - calita-1638372226.jpg

Articole de la același autor

Kera Caliţa, cunoscuta patroană a Locantei Jariștea din Capitală, şi-a prezentat colecțiile sale secrete. 1 Decembrie sărbătorit într-o atmosferă ce amintește de vremurile boierești de altădată.


Aurora Leventis, devenită Nicolau în urma căsătoriei, cunoscută ca şi Kera Caliţa patroană a "Locantei Jariștea" din Capitală se poate lăuda cu o serie de colecții impresionante. De la bijuterii, geamantane, ochelari, ceasuri, perle şi veștminte ce amintesc de vremurile boierești de altădată, Kera Caliţa a reuşit să transforme restaurantul său într-un succes remarcat de numeroase personalități internaționale.

Potrivit Antena3.ro toate acestea i-au fost prezentate şi ambasadorului Israelului la Bucureşti, David Saranga, care s-a arătat impresionat de atmosfera din Locantă unde fiecare obiect are o poveste spectaculoasă.

„Bijuteriile sunt numai de argint. Bunicii mei se trag dintr-o familie de turci şi bulgari", spune Kera Caliţa care a transformat Locanta Jariștea într-o afacere de succes, inspirată din poveștile bunicilor şi închipuirile sale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5357 secunde