Kim Jong Un a ordonat un exercițiu de lovitură cu rază lungă de acțiune

179
Kim Jong Un a ordonat un exercițiu de lovitură cu rază lungă de acțiune - kim-1557510773.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat un exercițiu de "lovitură cu rază lungă de acțiune", a anunțat, vineri, agenția de stat nord-coreeană KCNA, la câteva ore după ce Seulul a informat despre tiruri de rachete cu rază scurtă de acțiune, relatează AFP. 


În timp ce asista, joi, la exerciții militare, "liderul suprem Kim Jong Un a luat cunoștință despre un plan pentru desfășurarea unui exercițiu cu ajutorul mai multor mijloace de lovitură cu rază lungă de acțiune și a dat ordinul să se efectueze exercițiul", a transmis KCNA. 


Coreea de Nord a tras, joi, două rachete cu rază scurtă de acțiune pe distanțele de 270 și, respectiv, 420 de kilometri, la cinci zile după ce a efectuat mai multe tiruri de proiectile cu rază scurtă de acțiune, a făcut cunoscut armata sud-coreeană. 
Aceste tiruri au avut loc la câteva ore după sosirea la Seul a lui Stephen Biegun, reprezentant special american pentru Coreea de Nord. 


"Testul reușit de desfășurare și lovitură destinat să verifice capacitățile de reacție rapidă a unităților de apărare a demonstrat pe deplin puterea acestor unități care erau în întregime pregătite să desfășoare eficient orice operațiune și orice luptă", a comentat în stil glorios KCNA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1162 secunde