Kim Jong-un, cu ochelari de soare şi jachetă militară

120
Kim Jong-un, cu ochelari de soare şi jachetă militară - kimochelari-1644855243.jpg

Articole de la același autor

Cea mai recentă apariţie publică a lui Kim Jong-un îl arată pe liderul Coreei de Nord purtând ochelari de soare şi jachetă militară, în timpul inaugurării fastuoase, sâmbătă, a unui proiect imobiliar mamut în capitala Phenian.

Conform obișnuitelor manifestări de cult al personalității, mii de muncitori în construcţii, dar și militari au fost aduși pentru a asculta şi a aplauda frenetic discursul lui Kim Jong-un. Liderul nord-coreean le-a transmis acestora să depășească greutățile economice tot mai mari și să se simtă mândri că ajută la construirea unui viitor socialist luminos, potrivit oficiosului Rodong Sinmun.

Este vorba de construirea unui bulevard întreg cu zgârie-nori, unde ar urma să locuiască 10.000 de persoane, parte a unui plan imobiliar mai amplu prezentat anul trecut care prevede construirea a 50.000 de locuințe în capitală până la sfârșitul anului 2025.

După ce pe timpul pandemiei a dispărut pentru un timp din viața publică, speculându-se chiar că ar avea probleme grave de sănătate, la sfârșitul anului trecut liderul nord-coreean și-a făcut din nou apariția, mai slab ca niciodată, iar în ultimul timp Coreea de Nord a încercat să atragă din nou atenția internațională asupra ei, efectuând o serie de teste cu rachete.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde