Klaus Iohannis, DISCURS la Adunarea Generală a ONU - Mesajul președintelui României, de la New York

178
Klaus Iohannis, DISCURS la Adunarea Generală a ONU - Mesajul președintelui României, de la New York - klausk-1632239477.jpg
Președintele Klaus Iohannis se află pentru trei zile la New York, unde participă la a 76-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. 


Potrivit Realitatea.net, în această seară, după miezul nopții, va susține o intervenție în plenul Adunării Generale a ONU, în prima zi a segmentului la nivel înalt al dezbaterilor generale. Alături de şeful statului la Adunarea Generală a ONU, este prezent și ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu.


Intervenția președintelui României este așteptată marți, după miezul nopții. Potrivit programului oficial, intervenția națională a lui Klaus Iohannis din cadrul dezbaterilor generale va începe la ora 17.30 (ora locală - n.red.), respectiv la 30 de minute după miezul nopții, la ora 00.30, ora României.

“Participarea președintelui României la această sesiune va constitui o oportunitate de evidențiere a poziției țării noastre cu privire la actualele provocări globale, care necesită soluții comune, solidaritate și cooperare, bazate pe principii democratice solide și respectarea dreptului internațional. Președintele Klaus Iohannis va sublinia importanța ordinii internaționale bazate pe reguli, precum și a unui multilateralism eficient și echitabil, în beneficiul tuturor cetățenilor statelor membre ONU”, a transmis Administrația Prezidențială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2331 secunde