Kremlinul acuză Occidentul că duce un ''război hibrid total'' împotriva Rusiei

116
Kremlinul acuză Occidentul că duce un ''război hibrid total'' împotriva Rusiei - image2022058255425720sergheilavr-1652549784.jpg
Kremlinul a criticat din nou aspru sâmbătă acţiunile Occidentului cu privire la Ucraina, acuzându-l că duce un ''război hibrid total'' împotriva Rusiei şi că a declanşat o "explozie de rusofobie din epoca de piatră", relatează DPA, scrie Agerpres. 


Occidentul ''ne-a declarat un război hibrid total şi este greu de prezis cât va dura totul'', a afirmat ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, avertizând că, fără excepţie, ''consecinţele vor fi resimţite de toată lumea''.


Lavrov a făcut aceste comentarii în timpul unei reuniuni la Moscova a Consiliului pentru politică externă şi de securitate pro-Kremlin, potrivit agenţiei de presă Interfax.


Rusia a făcut tot ce a putut pentru a evita o confruntare directă cu Occidentul, a afirmat Lavrov, adăugând că Moscova a acceptat acum provocarea, pentru că s-a obişnuit de mult timp cu sancţiunile.


Între timp, Ministerul rus al Apărării a anunţat că trupele sale au bombardat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă mai multe posturi de comandă ucrainene şi două depozite de muniţii în regiunea Doneţk.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde