La păcănele, nevaccinat, dar cu certificatul verde al altei persoane

190
La păcănele, nevaccinat, dar cu certificatul verde al altei persoane - pacanele-1634479257.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din Timișoara s-a ales cu dosar penal după ce le-a prezentat polițiștilor un certificat verde care îi aparținea altei persoane. Bărbatul era nevaccinat și se afla într-o sală de jocuri când a fost prins de oamenii legii.


Tânărul în vârstă de 21 de ani se afla într-o sală de jocuri de noroc de pe bulevardul Eroilor din Timișoara. În acel moment polițiștii desfășurau o acțiune de control, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor de prevenție.

Potrivit Digi24, oamenii legii au controlat toate persoanele din acea sală de jocuri, și toată a lumea a trebuit să prezinte acel certificat verde COVID-19.

Tânărul în cauză a prezentat polițiștilor un certificat verde, însă acesta nu se aștepta să-i fie cerut și actul de identitate. În momentul în care l-a prezentat, agenții au constat că certificatul COVID prezentat este al altei persoane.

Tânărul a fost condus la secția de poliție, iar acolo a recunoscut că certificatul aparține unui cunoscut de-al său. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iat tânărul este cercetat pentru că a folosit certificatul altcuiva.

În cadrul acestei acțiuni a Poliției, câteva zeci de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat masca de protecție în interior sau în louri aglomerate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde