Lavrov, anunț de ultima oră privind relațiile dintre Rusia și SUA

143
Lavrov, anunț de ultima oră privind relațiile dintre Rusia și SUA - serghei-1440497786.jpg

Articole recomandate

Statele Unite au transmis "semnale" în sensul intenției de a începe să remedieze relațiile cu Rusia, afectate de criza din Ucraina, afirmă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de site-ul agenției Reuters.


Statele Unite și Uniunea Europeană au impus o serie de sancțiuni Rusiei, pe fondul crizei din estul Ucrainei. Moscova a luat măsuri simetrice. Cu toate acestea, Rusia și Statele Unite au continuat cooperarea în anumite domenii, inclusiv pentru semnarea acordului nuclear internațional cu Iranul.

Serghei Lavrov a subliniat că Administrația de la Moscova este deschisă dialogului cu Washingtonul, subliniind însă că Rusia "nu va cerși" relații mai bune.

"Dar, dacă primim o propunere de redeschidere, chiar și în mod gradual, a canalelor de comunicare, a mecanismelor pentru dialog și cooperare blocate de partenerii noștri americani, sunt convins că vom relansa aceste canale", a spus Lavrov. "Deja primim astfel de semnale din partea americanilor, chiar dacă până acum nu într-un mod foarte clar", a subliniat Lavrov.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3365 secunde