Legendarul parfum Miss Dior, lansat intr-o versiune mai florală

329
1
Legendarul parfum Miss Dior, lansat intr-o versiune mai florală - mdior-1632933396.jpg
Dior a prezentat noua versiune a parfumului său "Miss Dior", lansat prima oară în 1947, într-o notă mai florală, cu prilejul Săptămânii Modei de la Paris unde şi-a prezentat colecţia de modă primăvară-vară 2022, relatează EFE.

"Credem că azi Christian Dior i-ar fi acordat parfumului Miss Dior un rol mai luminos, cel de a ne dezvălui frumuseţea lumii care ne înconjoară", se arată în comunicatul ce a însoţit marţi prezentarea parfumului, care a avut loc pe bulevardul Montaigne, unde se află sediul casei Dior.

Potrivit Agerpres. parfumul este o creaţie a lui Francois Demachy, având la bază un buchet de trandafiri, la care se adaugă note de iris şi de petunii şi a fost prezentat în cadrul unui cocteil la care au participat modelul Coco Rochas sau 'influencera' germană Veronika Heilbrunner, alături de alte celebrităţi locale.

Casa Dior, care marţi şi-a prezentat noua colecţie pret-a-porter primăvară-vară 2022 recreând o lume a jocurilor de ruletă şi a geometriilor inspirate din anii 1960, a inaugurat săptămâna aceasta şi noul său centru SPA, în cadrul hotelului de lux Cheval Blanc din Paris.

Centrul are şase săli de tratament şi o piscină spectaculoasă şi promite să ofere clienţilor "o experienţă unică" atât fizică cât şi senzorială.

Comentează știrea

Anastasia
12 aprilie 2022
MIss Dior

Din întreaga linie Dior, cel mai mult mi-a plăcut flankerul parfumului Miss Dior, Blooming Bouquet https://makeup.ro/product/63671/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2042 secunde