Legendarul parfum Miss Dior, lansat intr-o versiune mai florală

284
1
Legendarul parfum Miss Dior, lansat intr-o versiune mai florală - mdior-1632933396.jpg
Dior a prezentat noua versiune a parfumului său "Miss Dior", lansat prima oară în 1947, într-o notă mai florală, cu prilejul Săptămânii Modei de la Paris unde şi-a prezentat colecţia de modă primăvară-vară 2022, relatează EFE.

"Credem că azi Christian Dior i-ar fi acordat parfumului Miss Dior un rol mai luminos, cel de a ne dezvălui frumuseţea lumii care ne înconjoară", se arată în comunicatul ce a însoţit marţi prezentarea parfumului, care a avut loc pe bulevardul Montaigne, unde se află sediul casei Dior.

Potrivit Agerpres. parfumul este o creaţie a lui Francois Demachy, având la bază un buchet de trandafiri, la care se adaugă note de iris şi de petunii şi a fost prezentat în cadrul unui cocteil la care au participat modelul Coco Rochas sau 'influencera' germană Veronika Heilbrunner, alături de alte celebrităţi locale.

Casa Dior, care marţi şi-a prezentat noua colecţie pret-a-porter primăvară-vară 2022 recreând o lume a jocurilor de ruletă şi a geometriilor inspirate din anii 1960, a inaugurat săptămâna aceasta şi noul său centru SPA, în cadrul hotelului de lux Cheval Blanc din Paris.

Centrul are şase săli de tratament şi o piscină spectaculoasă şi promite să ofere clienţilor "o experienţă unică" atât fizică cât şi senzorială.

Comentează știrea

Anastasia
12 aprilie
MIss Dior

Din întreaga linie Dior, cel mai mult mi-a plăcut flankerul parfumului Miss Dior, Blooming Bouquet https://makeup.ro/product/63671/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde