Liderii europeni salută victoria lui Emmanuel Macron la alegerile prezidenţiale

69
Liderii europeni salută victoria lui Emmanuel Macron la alegerile prezidenţiale - liderieuropeni-1650884729.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, precum şi lideri ai mai multor țări europene l-au felicitat pe preşedintele francez Emmanuel Macron pentru realegerea sa la alegerile de duminică.


„Bravo, Emmanuel! UE poate conta pe Franţa încă cinci ani. În această perioadă agitată avem nevoie de o Europă solidă şi de o Franţă angajată total într-o Uniune Europeană mai suverană şi mai strategică”, a scris Charles Michel pe Twitter, relatează agențiile internaționale de presă citate de Agerpres.


„Mă bucur să putem continua cooperarea noastră excelentă. Împreună, vom face să progreseze Franţa şi Europa”, a postat pe Twitter Ursula von der Leyen.


Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, l-a felicitat pe preşedintele Emmanuel Macron pentru realegerea sa de mare succes şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare să continue să colaboreze cu Franţa, care deţine în prezent preşedinţia Consiliului UE şi să facă faţă provocărilor unei lumi din ce în ce mai incerte şi îngrijorătoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8106 secunde