Liderii unei reţele de exploatare sexuală, arestaţi! O femeie a sărit de la fereastră în timp ce încerca să scape!

184
Liderii unei reţele de exploatare sexuală, arestaţi! O femeie a sărit de la fereastră în timp ce încerca să scape! - europolbuilding1-1664356357.jpg

Articole recomandate

Anchetatori germani şi unguri i-au arestat pe şefii unei bande ungare de exploatare sexuală cu sediul la Berlin, a anunţat joi Agenţia Uniunii Europene pentru Cooperare în Materie de Aplicare a Legii (Europol), relatează dpa.

Suspecţii exploatau tinere din Ungaria şi le-au forţat să se prostitueze timp de cel puţin cinci ani. Raiduri ale poliţiei au avut loc în capitala Germaniei şi în Ungaria săptămâna trecută, a indicat agenţia, scrie Agerpres.

Trei persoane au fost arestate, inclusiv un cuplu de cetăţeni unguri la Berlin care sunt presupuşi lideri ai reţelei. Două apartamente au fost percheziţionate şi o maşină şi dispozitive electronice au fost confiscate.

Europol, cu sediul la Haga, nu a oferit detalii cu privire la numărul de posibile victime, dar a indicat că banda a fost activă din 2017.

Suspecţii ademeniseră tinere din Ungaria din medii dificile sociale şi economice la Berlin cu promisiunea de locuri de muncă. Odată ajunse acolo erau forţate să lucreze ca prostituate pe străzi controlate de bandă.

Femeile erau nevoite să-şi predea câştigurile şi trebuiau să obţină cel puţin între 150 şi 300 euro pe zi (145-290 de dolari americani). Dacă nu reuşeau, erau abuzate fizic şi psihologic, a menţionat agenţia.

O femeie a sărit de la fereastră în timp ce încerca să scape. Ea a fost rănită atât de grav încât a avut nevoie de tratament spitalicesc timp de nouă luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2736 secunde