Liderul organizației Al-Qaida în Peninsula Arabia a fost asasinat

420
2
Liderul organizației Al-Qaida în Peninsula Arabia a fost asasinat - drona-1415210965.jpg

Articole recomandate

Un lider al rețelei teroriste Al-Qaida și unul al grupării islamiste Ansar Al Sharia au fost uciși într-un raid aerian efectuat cu un avion fără pilot, în Yemen.

Nabil Al Dahab, liderul organizației teroriste Ansar Al Sharia, a fost ucis în provincia yemenită Al Bayda, potrivit B1.ro.

În același raid aerian au fost omorâți membri ai organizației teroriste Al-Qaida în Peninsula Arabia, inclusiv Shawki Al Badani, liderul filialei yemenite a rețelei Al-Qaida.

Ministerul yemenit al Apărării a confirmat uciderea lui Shawki Al Badani.

Comentează știrea

iulia
5 noiembrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

alin
6 noiembrie 2014
angajari

Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail!Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7778 secunde