Lidia Buble, audiată de DIICOT. Cântăreața a fost interceptată în momentul în care voia să dea mită

5209
Lidia Buble, audiată de DIICOT. Cântăreața a fost interceptată în momentul în care voia să dea mită - lidiabuble-1636550406.jpg

Articole de la același autor

Lidia Buble ar fi fost audiată de DIICOT pentru că a mituit doi polițiști. Cântăreața s-a urcat la volan după ce consumase alcool și a fost oprită de un filtru de poliție unde i s-a cerut să sufle în etilotest. 


Lidia Buble ar fi fost audiată de DIICOT, susțin surse Gândul.ro, într-un caz de mituire a doi polițiști.

Potrivit Realitatea.net, cântăreața a fost oprită de un filtru de poliție și ar fi trebuit să sufle în etilotest, însă ea a sunat un prieten pe care l-a întrebat ce ar putea să facă. Amicul a sfătuit-o să mituiască polițiștii, lucru pe care cântăreața l-a și făcut cu succes. După ce a mituit oamenii legii ea a sunat înapoi la prieten pentru a-i relata toată întâmplarea.


Conform anchetatorilor, telefonul bărbatului sunat de Lidia Buble era monitorizat, motiv pentru care procurorii DIICOT au deschis și un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.


După ce procurorii au finalizat dosarul de crimă organizată în care lucrau, au descins, săptămâna trecută, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră de unde au plecat însoțiți de cei doi agenți. În același timp, ar fi fost chemată la audieri și Lidia Buble, care ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi dat declarații complete, cu toate că, în cazul dării de mită, legea spune că, pentru a fi exonerată de vină, persoana care a oferit mita trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesiseze cu privire la infracțiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1189 secunde