Loterii cu premii de milioane de dolari pentru persoanele care se vaccineaza contra COVID-19

1114
Loterii cu premii de milioane de dolari pentru persoanele care se vaccineaza contra COVID-19 - yxnoptfkytdmzjkynmrkmtgzn2i3mzli-1621592688.jpg

Articole recomandate

Dupa exemplul din Ohio, mai multe loterii cu premii de milioane de dolari vor fi organizate in Statele Unite pentru a revitaliza campania de vaccinare impotriva COVID-19, aflata in pierdere de viteza de cateva saptamani.


Statele americane se întrec în beneficii care mai de care mai atractive pentru a convinge 70% din populaţie să se vaccineze până la 4 iulie.


Guvernatorul din Ohio a anunţat că până pe 23 iunie se vor organiza săptămânal loterii la care pot participa doar adulţii vaccinaţi. Câştigătorul marelui premiu va primI 1 milion de dolari.


Şi părinţii sunt motivaţi să îşi vaccineze copiii.


O loterie separată pentru cei sub 18 ani va pune la bătaie mai multe burse de studiu. Servicile de ride-sharing Uber şi Lyft participă şi ele la campania şi oferă servicii gratuite pentru deplasarea la centrele de vaccinare până la 4 iulie, Ziua Independenţei.


Peste 58% din populaţia adultă din Statele Unite a fost vaccinată însă numărul celor care se programează pentru imunizare este în scădere pe întreg teritoriul american.


În paralel, o loterie similară, destinată adolescenților în vârstă de până la 17 ani acordă o bursă completă de patru ani la una dintre universitățile de stat din Ohio - un câștig prețios în această țară, în care educația superioară este foarte scumpă.


Agenția americană a medicamentului (FDA) a extins luni autorizarea vaccinului împotriva covid-19 al alianței americano-germane Pfizer/BioNTech la adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. În Statele Unite, unde numărul zilnic de doze de vaccin anticovid administrate se află în scădere, ”stimulentele” se multiplică, cu scopul de a-i convinge pe indecişi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7418 secunde