Lukaşenko recunoaşte că este posibil să fi rămas în fruntea statului puţin prea mult

153
Lukaşenko recunoaşte că este posibil să fi rămas în fruntea statului puţin prea mult - 1-1599581381.jpg
Liderul belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat că este posibil să fi rămas în fruntea statului puţin prea mult, dar a spus că este singura persoană capabilă să protejeze ţara pentru moment, relatează marţi agenţiile ruse de ştiri, potrivit Digi24.


"Da, este posibil să fi rămas puţin prea mult" în funcţia de preşedinte, a declarat Lukaşenko, potrivit agenţiei TASS, în cadrul unei interviu cu mai multe media ruse.


Aleksandr Lukaşenko a condus Belarus din 1994 şi a câştigat şi scrutinul prezidenţial din 9 august, potrivit rezultatelor oficiale, care l-au dat învingător cu peste 80% din sufragii. Pe de altă parte, opoziţia susţine că scrutinul a fost fraudat masiv.


Potrivit unui jurnalist radio din Rusia, la aceeaşi întâlnire Lukaşenko ar fi declarat că nu exclude organizarea de alegeri prezidenţiale anticipate.


Liderul belarus a spus că susţinătorii săi ar fi atacaţi dacă s-ar retrage, a declarat Roman Babaian, redactorul-şef al postului Moscow Talks şi unul dintre ziariştii care l-au intervievat pe Lukaşenko.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0708 secunde