Magazinele din UK pun fotografii pe rafturi în locul produselor lipsă

329
Magazinele din UK pun fotografii pe rafturi în locul produselor lipsă - fotografiiinloculproduselor-1635270922.jpg

Articole de la același autor

Supermarketurile din Marea Britanie folosesc fotografii cu fructe, legume și alte produse alimentare pentru a umple rafturile rămase goale din cauza problemelor privind aprovizionarea. Un supermarket a folosit imagini cu sparanghel, morcovi, portocale și struguri în zonele cu produse proaspete, iar ridicolul situației a provocat un val de reacții pe rețelele sociale. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel”, a scris un comentator pe Twitter. Cumpărătorii au văzut morcovi falși în Fakenham, sparanghel din carton în Londra, imagini cu portocale și struguri în Milton Keynes și unele cu produse de igienă în Cambridge. Sainsbury’s a folosit, de asemenea, poze ale ambalajelor pentru a umple rafturile, potrivit The Guardian.

Ideea vine ca o consecință a crizei de șoferi de TIR, de muncitori în ferme și fabrici de procesare a alimentelor care împreună au dus la o disponibilitate scăzută a unor articole în supermarketuri. Probleme sunt și în porturi, unde manipulanții au rămas prea puțini și nu mai fac față la volumele mari de marfă care trebuie descărcată și transportată.

Bryan Roberts, analist în domeniul vânzărilor cu amănuntul, a spus că a început să vadă fotografii ale produselor proaspete în ultimul an, dar a precizat că au mai fost utilizate tehnici similare și înainte de această perioadă. „Nu este doar din cauza penuriei, ci și pentru că multe magazine sunt pur și simplu prea mari”, a spus el.

S-a ajuns în aceste situații inedite pentru Marea Britanie din cauza Brexit și a pandemiei, care au dus la crize de personal în mai multe domenii și la mari dificultăți al transportului de mărfuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde