Mai mulți japonezi cu același nume, reuniți în același loc, au intrat în Guiness Book: „Poate e ridicol, dar e un record”

200
Mai mulți japonezi cu același nume, reuniți în același loc, au intrat în Guiness Book: „Poate e ridicol, dar e un record” - japoniiia-1667147582.jpg

Articole de la același autor

178 de Hirokazu Tanaka s-au adunat sâmbătă, 29 octombrie, în sala teatrului Shibuya Ward din Tokyo! Niponii au intrat în Cartea Recordurilor pentru „cele mai multe persoane cu același nume care se strâng în același loc”, scriu The Guardian și Japan Times. „Performanța” precedentă data din 2005 și aparținea unui număr de 164 de americance care se numeau Martha Stewart, potrivit Libertatea



La această reuniune, nimeni nu a trebuit să se chinuie să-și amintească numele tuturor invitaților! Organizați de un omonim în vârstă de 53 de ani, cei 178 de Hirokazu Tanaka și-au atins obiectivul la a treia încercare: au intrat în Cartea Recordurilor, după cum a confirmat un reprezentant al Guiness Book prezent la fața locului.



oți participanții, de la trei până la 80 de ani, care au stat nemișcați timp de cinci minute, au purtat tricouri roșii, inscripționate cu numele care a făcut istorie.

„Nu mă așteptam niciodată să stabilim un record atât de ridicol, dar e un record”, a spus, râzând, organizatorul din Tokyo.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5849 secunde