Mai mulți morți și răniți în urma unui seism în Indonezia

43
Mai mulți morți și răniți în urma unui seism în Indonezia - cutremurindonezia-1669043326.jpg
Circa 20 de persoane au murit, iar cel puţin 300 au fost rănite în urma unui seism cu magnitudinea 5,6 care s-a produs luni în provincia Java de Vest din Indonezia, conform unui reprezentant al autorităţilor locale, transmit agenţiile Reuters şi AFP.

Herman Suherman, reprezentant guvernamental din localitatea Cianjur situată în provincia Java de Vest, unde a fost stabilit epicentrul cutremurului, a declarat postului de ştiri MetroTV că aproximativ 20 de persoane au murit într-un spital din regiune.

„Din informaţiile pe care le deţin în acest moment, numai în acest spital au murit aproape 20 de persoane şi cel puţin 300 primesc îngrijiri medicale”, a spus el.


„Cei mai mulți au fracturi după ce au rămas blocate sub dărâmăturile clădirilor”, a declarat Suherman, director administrativ din Cianjur.

Cutremurul s-a produs în provincia Java de Vest, în apropiere de Cianjur, la aproximativ 100 de kilometri de Jakarta, conform Agenţiei de Meteorologie, Climatologie şi Geofizică din Indonezia.

Seismul a avut loc la ora locală 13:21 (06:21 GMT), iar epicentrul a fost localizat la o distanţă de 10 kilometri sud-vest de Cianjur, la o adâncime de 10 kilometri, potrivit agenţiei.Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2022
Stire din Social : Cutremur în județul Vrancea!
Pagina a fost generata in 1.1558 secunde