Mamă şi copil cu febră şi convulsii lăsaţi de medici să aştepte într-un container de triaj la Botoşani

302
Mamă şi copil cu febră şi convulsii lăsaţi de medici să aştepte într-un container de triaj la Botoşani - convulsii-1632059902.jpg
Noapte de coșmar pentru o mamă din Botoșani şi copilul ei grav bolnav. 


Potrivit Antena3.ro, Femeia a fost lăsată să aştepte cu copilul în braţe toată noaptea într-un container metalic de triaj epidemiologic deşi micuțul avea febră mare şi făcuse şi convulsii.


Abia a doua zi dimineață copilul şi mama au fost duși la secția de boli infecțioase. Autorităţile sanitare recunosc că acele containere nu sunt destinate cazurilor grave şi au anunţat că vor demara o anchetă în acest caz.

O pacientă de 15 ani a fost adusă cu ambulanță la pediatrie prezentând simptome respiratorii. 


A fost testată de către cei de pe ambulanță. La testul rapid a fost pozitivă motiv pentru care medicul de gardă de la primiri urgențe a început investigațiile e tipul lor investigațiilor a început să prezente o criză epileptică inaugurală, motiv pentru care s-a solicitat un computer tomograf fiind transferată la Suceava la acel computer tomograf, întrucât la Botoșani nu funcționa tomograful.

După ce s-a întors pacienta de la Suceava a fost consultată de medicul infecționist recomandând internarea în secția de pediatrie nefiind locuri la secția de boli infecțioase.


DSP Botoșani a demarat o anchetă

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă în acest caz și în acest caz vom lua toate măsurile necesare", a spus Monica Adăscăşiţei, director DPS Botoșani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3404 secunde