Manfred Weber și-a lansat, la Atena, campania pentru alegerile europene

178
Manfred Weber și-a lansat, la Atena, campania pentru alegerile europene - manfred-1556020397.jpg

Articole recomandate

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la președinția Comisiei Europene, Manfred Weber, și-a lansat oficial, ieri, la Atena, campania pentru alegerile parlamentare din 23 -26 mai, relatează euractiv.com.

Weber a rostit un discurs la Zappeion Megaron, clădire simbolică unde a fost semnat Tratatul de aderare a Greciei la Uniunea Europeană și unde liderii politici eleni fac primele declarații postelectorale.

Liderul partidului Noua Democrație (ND), Kyriakos Mitsotakis, a susținut candidatura lui Manfred Weber la șefia viitoarei Comisii Europene încă de la început, iar principalul mesaj transmis, ieri, de cei doi politicieni a vizat combaterea populismului, potrivit presei grecești.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Alpha, Mitsotakis a spus că Manfred Weber - liderul grupului PPE din Parlamentul European - este primul politician din Uniunea Europeană care susține cererea ND de a reduce excedentul de bază ca parte a angajamentelor Atenei în cadrul programului de asistență financiară internațională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7643 secunde