MApN anunță data limită pentru înscrierea ca rezervist voluntar în Armata României

244
MApN anunță data limită pentru înscrierea ca rezervist voluntar în Armata României - armata-1668019299.jpg
Ministerul Apărării Naționale (MApN) a transmis că mai sunt 417 locuri disponibile de rezerviști voluntari – ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați – în București și 19 județe, potrivit Gândul


Cei care doresc să devină rezerviști voluntari se mai pot înscrie până pe data de 11 noiembrie 2022. Aceștia vor trebui să contacteze centrul militar din județul sau sectorul pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul, în vederea obţinerii tuturor informaţiilor necesare, au transmis reprezentanții MApN.

”Îți dorești să te instruiești, să ai grad militar, dar să ai și o viață obișnuită, de civil? Le poți avea pe toate, dacă îndeplinești serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României!


Până vineri, 11 noiembrie 2022, te mai poți înscrie pentru cele 417 locuri de rezervişti voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), disponibile în unităţi militare din București și 19 judeţe: Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Vaslui și Vrancea.


Documente necesare pentru înscrierea ca rezervist voluntar

Cei care doresc să se înscrie pentru locurile de rezerviști voluntari ai Armatei Române au nevoi de următoarele documente.

-actul de identitate, în original şi în copie;

-certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii;

-acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie;

-permisul de conducere valabil, eliberat de către autoritățile române, în original şi în copie, NUMAI dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice;

-livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde