Marea Britanie anunță o nouă schemă de vize pentru cei mai străluciți absolvenți

98
Marea Britanie anunță o nouă schemă de vize pentru cei mai străluciți absolvenți - mareabritaniestudenti-1653923210.jpg

Articole de la același autor

Absolvenții celor mai bune universități din lume vor fi eligibili pentru vize de muncă în Marea Britanie, în cadrul unei noi campanii de vize care urmărește să îi atragă pe cei mai străluciți și mai buni în profesia lor.

Schema îi are în vedere pe absolvenții celor mai bune universități din afara Marii Britanii care au încheiat studiile în ultimii cinci ani, scrie BBC.


Absolvenții vor fi eligibili indiferent de locul în care s-au născut. Li se va acorda o viză de muncă cu durata de doi ani dacă au diplomă de licență sau master și de trei ani dacă au un doctorat. Ulterior, dacă îndeplinesc anumite cerințe, ei vor putea trece la alte vize de muncă pe termen lung.


Pentru a fi eligibili pentru acest nou program, o persoană trebuie să fi urmat o universitate care să fi fost clasată în primele 50, în cel puțin două dintre clasamentele universitare mondiale Times Higher Education, Quacquarelli Symonds World University Rankings sau The Academic Ranking of World Universities în anul în care au absolvit.


Lista universităților eligibile din 2021, publicată online de guvern, include 20 de universități din SUA, inclusiv Harvard, Yale și MIT. Pe lista universităților eligibile se mai află Universitatea din Hong Kong, Universitatea din Melbourne, Universitatea de Științe și Litere din Paris.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6049 secunde