Maria Sharapova și-a anunțat revenirea în sport! Va face echipă cu o legendă din tenis

228
Maria Sharapova și-a anunțat revenirea în sport! Va face echipă cu o legendă din tenis - odu0nzbkythhmzzlytdhngqwnzixndli-1695397690.jpg
Maria Sharapova (36 de ani) s-a retras din tenis în urmă cu trei ani, însă fostul lider mondial din clasamentul WTA nu poate sta departe de sport.
Sharapova și-a anunțat participarea la cea de-a doua ediție a turneului Pickleball Slam, care se va desfășura la începutul anului următor.


Acolo, va lua parte la un meci la dublu, unde va face pereche alături de legendarul tenismen John McEnroe împotriva echipei formate din Andre Agassi și Steffi Graf.


”Joc pickleball și nu oricum. Joc alături de Jon McEnroe împotriva lui Steffi Graf și a lui Andre Agassi. Îndrăznesc să spun că devin puțin competitivă, emoționată și anxioasă”, a anunțat Maria Sharapova într-un videoclip postat pe rețelele sociale.


Conform The Sun, echipa câștigătoare va încasa un premiu în valoare de 940 de mii de euro și competiția se va desfășura în Florida.


Pickleball a devenit foarte popular în ultimii ani. Asemănător cu tenisul, pickleball se desfășoară pe un teren mai mic, iar jucătorii au, în loc de rachetele clasice, niște palete confecționate din plastic. De asemenea, mingea de tenis este înlocuită cu o minge din plastic, găurită.


Prima ediție de Pickleball Slam a avut în luna aprilie, atunci când McEnroe și Michael Chang s-au duelat cu Andre Agasi și Andy Roddick. Printre jucătorii care au mai făcut pasul spre pickleball se mai află și Jack Sock sau chiar Eugenie Bouchard.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Sport : Maria Sharapova, însărcinată!
Pagina a fost generata in 0.9868 secunde