Martine Moise, soția președintelui haitian asasinat, a ieșit din spital

247
Martine Moise, soția președintelui haitian asasinat, a ieșit din spital - ndamagfzad01ndu3odu2mtbjy2u1zjfk-1626614133.jpg

Articole recomandate

Martine Moise, soţia preşedintelui haitian asasinat, rănită și ea în atacul armat din 7 iulie declanşat la reședința prezidențială, a fost externată dintr-un spital din Miami. Ea a coborât din avion cu o vestă antiglonț.

Sosirea neanunţată a lui Martine Moise a fost o surpriză, în condițiile în care țara este încă tulburată de uciderea lui Jovenel Moise, în raidul de acum 10 zile. Martine Moise a debarcat pe aeroportul din Port-au-Prince îmbrăcată cu o rochie neagră, o vestă neagră antiglonţ şi o mască neagră. Braţul ei drept, imobilizat, era prins cu o curea neagră, în timp ce cobora treptele unui avion privat. EA a fost întâmpinată de premierul interimar Claude Joseph şi de alţi oficiali, relatează Mediafax.

La începutul acestei săptămâni, Martine a postat un tweet din spital în care mărturisea că nu-i vine să creadă că soţul ei a plecat „fără să spună un ultim cuvânt. Această durere nu va trece niciodată".

Vineri, oficialii guvernamentali au anunţat că înmormântarea lui Jovenel Moise va avea loc pe 23 iulie, în oraşul Cap-Haitien, din nordul statului Haiti, şi se aşteaptă ca soţia sa să participe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.311 secunde