Medic ATI Sibiu: Un pacient tânăr care a murit de COVID avea certificat fals de vaccinare

307
Medic ATI Sibiu: Un pacient tânăr care a murit de COVID avea certificat fals de vaccinare - medicati-1633453439.jpg
Unul dintre pacienţii COVID care au murit în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic Urgenţă Sibiu era un tânăr care le spusese medicilor că are certificat de vaccinare, dar de fapt nu se imunizase, a declarat marţi coordonatoarea secţiei, medicul Ioana Codru.


„Din păcate, am avut pacienţi care au circulat prin Europa cu certificate false de vaccinare. În final, pacienţii au recunoscut asta, ne-au spus-o ei spontan. (...) Am avut un pacient (cu certificat fals de vaccinare - n.r.) care a şi murit din păcate şi era şi tânăr”, a răspuns coordonatoarea Secţiei ATI COVID de la SCJU Sibiu, întrebată ce a impresionat-o cel mai mult de la debutul valului 4 al pandemiei.

Potrivit Digi24, medicii le transmit celor care dau certificate false de vaccinare să se gândească în primul rând la familia celui care primeşte un asemenea document şi riscă să moară, dacă se infectează.

„Nu ştiu despre cine e vorba sau cum au fost obţinute aceste certificate, dar (cei care oferă certificate false de vaccinare - n.r.) să inspire adânc şi să se gândească de două ori şi poate să se pună în locul familiilor acelora (care ajung la ATI - n.r.)”, a avertizat medicul Ioana Codru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5802 secunde